A PregnaScanről bővebben

Mit nyerek, ha várandósságom alatt rendszeresen használom a PregnaScant?

Mit nyer az, aki nem bekötött szemmel vezet autót? Esetleg mit nyer az, aki adatok birtokába jut saját egészségének napi szintű változásairól? Nagyobb biztonságot? Időben meghozott jobb döntéseket?

Újszerűleg hathat a gondolat, hogy minden nap mérjük számos, fent felsorolt élettani paraméterünket. Újszerű, hiszen a mai napig nem állt rendelkezésre olyan eszköz, amivel ilyen egyszerűen ennyi adatot gyűjthettünk volna magunkról. Adat hiányában hogyan várhatjuk, hogy finomra tudjuk hangolni egészségünket? Hogyan várhatjuk, hogy időben észlelhessünk olyan folyamatokat, melyek indulásukkor semmilyen tünettel nem járnak? A rendszeres méréssel adatokat nyerhetünk. Az adatokból időt, hiszen korábban derülhetnek ki kóros folyamatok. Az idő pedig életet menthet.

A PregnaScan tehát egy “digitális labor”, legfontosabb feladata ennek megfelelően, hogy adatot szolgáltat és rögzít abban az időszakban, amikor biztosan senki nem akarna bekötött szemmel autót vezetni: a várandósság alatt.

Pontosan miket mér a PregnaScan?

A rendszer a következő funkciók mérésére és rögzítésére lett kifejlesztve:

 • Pulzusmérés
  • Megmondja, hogy aktuálisan mennyit ver a szíved percenként. Túlságosan alacsony vagy magas értéke kórjelző lehet
 • Vér-oxigén telítettség mérés
  • Verőereidben futó vér oxigén tartalmát adja meg. Minél több az oxigén, annál jobban működnek a sejtjeid.
 • Pulzushullám analízis
  • A szíved működéséről és ereid állapotáról szolgáltat információt
 • Szív-frekvencia variabilitás analízis
  • A belső folyamataidat automatikusan szabályozó rendszer, a vegetatív idegrendszer állapotáról tájékoztat
 • Vérnyomásnapló
  • Vérnyomásukat sokan nem mérik rendszeresen várandósság alatt, holott igen érzékeny kórjelző lehet. Vagy ha eddig mérted is, nem kell többé papíron vezetned vérnyomás értékeid alakulását- a telefonod mindig nálad van!
 • Testsúlynapló
  • A túlzott és az elégtelen súlygyarapodás is problémákhoz vezethet várandósság alatt. Tartsd kézben, hogy mennyit mutat a mérleg!
 • Eseménynapló
  • Bármilyen panaszt, furcsaságot, de akár örömet (pl. Először ma mozdult meg!) rögzíthetsz - így később könnyebb lesz visszatekinteni a 9 hónap során történt változásokra - illetve orvosilag is könnyebben lesznek értelmezhetőek az eredményeid.

Érdekel a PregnaScan!

Ki fogja kiértékelni az adataimat?

A PregnaScan egy "digitális labor" szolgáltatás, így azon az elven működik, mint bármelyik magánlabor. Ott azt "veszed meg", hogy adatokat szolgáltatnak Rólad (vérkép, ionok, májenzimek, stb.). Az eredmények kiértékeléséhez viszont konzultálnod kell egy hozzáértő orvossal.

A PregnaScan is így működik. Szükséged lesz egy olyan orvosra, aki ki tudja Neked elemezni, hogy mit jelentenek a mindennap végzett mérési eredményeid. 

Cégünk együttműködő partnere, a felügyeletet ellátó konzultációs orvos kezdetben Dr. Kulin Sándor, szülész-nőgyógyász szakorvos lesz. A személyes konzultációra budapesti rendelőjében lesz majd lehetőség (1036 Budapest, Bécsi út 85.). Mivel hasonló rendszerekkel dolgozva már több, mint 10 éves tapasztalata van várandós Kismamák követésében, és a PregnaScan módszereit jól ismeri. Dr. Kulin csak a mérések kiértékelését és követését fogja végezni, minden más, várandósgondozással és szüléssel kapcsolatos teendő a választott orvosod kezében marad!

Hamarosan bővülni fog az orvosi kiértékelő csapat, miután a belépő orvosok elvégezték a megfelelő képzést. Jövő év elejétől arra is lehetőséged lesz, hogy saját orvosodnak küldj meghívót, hogy megismerhesse a PregnaScan módszereit, és így ő is együttműködő partnerünkké, "PregnaScan orvossá" válhasson.

Viszont most, a PremierProgram-ban csak úgy tudsz részt venni, ha elfogadod, hogy Dr. Kulin fogja követni az eredményeidet és konzultálni Veled róluk.

A méréseket tehát a megbízott orvos megegyezés szerint áttekinti, megfelelő gyakorisággal összegzi és erről egy riportot is küld a részedre.

Ez megerősíthet Téged, hogy a követést végző orvos nem talált a vizsgált adatokban eltérést, vagy felhívhatja a figyelmed, hogy esetlegesen további megoldásokat kell alkalmazni a várandósság egészségének megőrzése céljából.

 

Mennyibe kerül a PregnaScan és hogyan fogok tudni fizetni?

A PregnaScan használatának költsége egy regisztrációs díjból és havidíjból áll.
A havidíjat az első 100 kismamánál elengedjük.
A regisztrációs díj a várandósság időtartamától függetlenül bruttó 99.000 Ft.
Orvosi felügyelet és konzultációs díj a várandósság rizikójától függően kb 40-60.000 Ft a teljes várandósságra.

Fizetni bankkártyával, a regisztrációkor tudsz majd.
A felügyeleti- és konzultációs szolgáltatás költségeit az orvos rendelőjében lesz lehetőséged rendezni.

 

A PregnaScan-re 100% elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a megrendeléstől kezdve, egészen az első méréstől számított 15 nap elteltéig.

 

A PregnaScan szolgáltatás tartalma és költségei

A PregnaScan egyrészről egy "digitális laborszolgáltatás" (1.), ami lehetőséget teremt arra, hogy egy meghatalmazott orvos terhespatológiai kórképekkel összefüggésbe hozható paraméterek változását kövesse. Ezek az információk a mai, rutinszerűen végzett orvosi vizsgálatokból nem nyerhetők ki. A szolgáltatás része ezen felül az orvosi konzultáció (2.), melynek keretein belül értelmezést nyernek a mért paraméterek.

1. A "laborszolgáltatás" részei:

 • A méréshez szükséges speciális mérőeszköz - PregnaScan pulzoximéter - 20.000 Ft értékben
  Mi a pulzoximéter és hogyan működik? Olvasd el a Gyakori kérdések fülön!
 • 30 perces személyes beszélgetés, segítségnyújtás az első mérés elvégzésében Budapesten - értéke 5.000 Ft
 • Okostelefonra írt PregnaScan app (iOS és Android) a mérések elvégzéséhez és kiértékeléséhez - értéke felbecsülhetetlen :)
 • A PregnaScan-nel való napi akár többszöri mérés lehetősége az egész várandósság alatt - mintha minden nap lenne egy laborod - napi 1.000 Ft értékben (az 6 hónap várandósságra 180.000 Ft értéket képvisel)
 • Demo mérések - ha más is kipróbálná a családból, ne kelljen nemet mondanod - 1.000 Ft/mérés értékben - 10 mérés esetén 10.000 Ft értékben
 • Zárt facebook csoport - ahol a többi PregnaScan kismamával illetve szakértőinkkel beszélheted át a kérdéseidet, észrevételeidet illetve kaphatsz motiváló üzeneteket (eszmei értéke 500 Ft/nap szakértői rendelkezésre állási díjjal számolva 90.000 Ft a 6 hónapra).

Összesen 6 hónapra 305.000 Ft értékű csomag, melynek ára most csak 99.000 Ft!

 

2. Orvosi konzultáció részei

A PregnaScan orvosi felügyeleti díja két tételből áll össze. Egy konzultációs és egy havidíj tételből.

 • A személyes konzultáció díja Dr. Kulin Sándornál 15.000 Ft alkalmanként. Egy átlagos várandósság során az első személyes konzultáción túl még 2-3 alkalomra lehet szükség. Esetenként az eredmények telefonos konzultációja is elegendő. Ennek díja 5.000 Ft. Amennyiben egészségesnek megfelelő paraméterek rajzolódnak ki, a konzultációk száma lehet kevesebb, míg jelentős eltérések esetén szorosabb követésre és gyakoribb konzultációk igénybevételére lehet szükség.
 • A távfelügyeleti havidíj tartalmazza a mérések 7-10 naponkénti áttekintését (szükség esetén akár naponta), illetve ugyanilyen gyakorisággal egy összefoglaló tájékoztató kiküldését a kismama megadott email címére. Bevezető akció keretében a havidíj az első 100 jelentkező számára 0 Ft. A későbbiekben a havidíj havonta 8.000 Ft lesz.
 • Ezen konzultációs számok csak irányadóak. Azt, hogy mennyi konzultációra lesz szükséged a várandósságod alatt, mindig Veled egyeztetve fogja megállapítani a Doktor úr. Az orvosi konzultációkért a konzultáció helyszínén készpénzzel vagy bankkártyával tudsz fizetni. (1036 Budapest, Bécsi út 85. 3. emelet)

Szeretnék regisztrálni!

A PregnaScan Premier Programjának résztvevői a következőkre számíthatnak:

 1. A honlapunkon megtalálod Általános Szerződési Feltételeket, melyet előre elolvashatsz, hogy ne a regisztráció pillanatában kelljen nekikezdened. 
 2. A regisztrációs időszak már elindult, így - ha elég gyors vagy, és benne vagy az első 100 jelentkezőben - lehetőséged van a PregnaScan rendszerbe regisztrálni, illetve megvásárolni a szolgáltatást.
 3. Amennyiben sikeresen regisztráltál és fizettél, lehetőséged lesz időpontot foglalni egy személyes találkozóra, ahol egy kedves mukatársunktól megkaphatod a méréshez szükséges eszközt és megmutatja, hogy hogyan tudsz mérni. Ezen a találkozón lesz lehetőséged felmerülő kérdéseidet feltenni és időpontot foglalni személyes konzultációra Dr. Kulin Sándorhoz (1036 Budapest, Bécsi út 85.), aki majd a várandósságod során a PregnaScan orvosod lesz.
 4. Hazaérve elkezdheted a napi méréseket. A PregnaScan mérés mellet javasoljuk, hogy rendszeresen jegyezd fel testsúly és vérnyomás értékeidet az app-ba.
 5. Továbbá meghívást kapsz egy zárt facebook csoportba is, ahol a többi PregnaScan kismamával illetve moderátorainkkal beszélheted át kérdéseidet, észrevételeidet, illetve kaphatsz motiváló üzeneteket.
 6. A megfelelő időpontokban orvosi visszajelzéseket fogsz kapni a méréseidről, továbbá orvosi konzultációkon vehetsz részt, hogy egészséged végig a megfelelő úton maradjon.
 

Mi lesz a várandósságom lezárulása után?

A várandósságod lezárulása után a mérésekhez használt, addigra teljesen "szívedhez" nőtt pulzoximétert megtarthatod. Pulzust és oxigén szaturációt továbbra is fogsz tudni bármikor mérni vele. Az adataidat még 3 évig megtekintheted, azonban PregnaScan mérést végezni csak akkor fogsz tudni, ha új előfizetést vásárolsz. Pl. szülés utáni alakformáló torna hatásainak követésére, családodban élő krónikus betegek telemonitorizálására, esetleg egy újabb várandósság követése - ezen lehetőségekről majd a szülés után fogunk tájékoztatni, addig fókuszáljunk Rád és a babádra.

Érted, és a Családod egészségéért.

Tovább a regisztrációhoz!