Csapatunk

Csapatunk elsődleges küldetése, hogy azért alkosson és haladjon előre nap mint nap, hogy minél több kismamának tudjunk segíteni egészségének megőrzésében. Hiszen tudjuk, hogy minél egészségesebb az anya, annál egészségesebb lehet a méhében fejlődő magzat.

Orvosi metaforával élve, a társadalom sejtjei a családok. Organikus egészet alkotó közösség, mely a többi sejttel együttműködve képes olyan szervezetet teremteni, amiben jó élni. Ha a sejtek funkciójuknak megfelelően tudnak működni, akkor az a szervezet egészséges, kiegyensúlyozott életre képes.

 

Hogyan és mit csinálunk?

Olyan csapattá formált bennünket az élet, amely képes közösen gondolkodni, alkotni, küzdeni azért, hogy a missziója megvalósulhasson. Pár év alatt közös célunk olyannyira összekovácsolt bennünket, hogy a korábban egymás számára ismeretlen emberek mára (kis túlzással) egymás e-mail fiókjába rendelkeznek bejárással.

2015 óta dolgozunk azért, hogy megvalósuljon az az álom, aminek kézzel fogható eredményeként jött létre ez az oldal is.

Folyamatosan kutatunk és fejlesztünk, építjük a PregnaScant, hogy a tartalom mellett a lehető legjobb ügyfélélményt is nyújtsuk mindenkinek, aki kapcsolatba kerül velünk.

Olyan terméket fejlesztettünk ki, amit világszinten hiánycikknek gondoltunk és reményeink szerint egy új dimenziót nyithat a várandós gondozásban.

Először a magyar kismamáknak kínáljuk szolgáltatásunkat, később szeretnénk a világ többi országában is támogatni a várandósságokat.

 

Csapatunk orvosokból, kutatókból, mérnökökből és egyéb szakemberekből áll.

Íme a folyamatosan bővülő névsor:

Dr. Kulin Sándor

Szülész-nőgyógyász szakorvos
szakmai és stratégiai vezető

Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Immáron életemnek azon szakaszában, mikor a születendő unokáim egészségéért drukkolok és azon töröm a fejemet, hogy mivel adhatnék még jobb egészségességi esélyt lányaimnak, menyeimnek és leendő gyermekeiknek. Fő szakmai profilom a meddőségkezelés. Feleségemmel, Dr. Menyhárt Rékával az elmúlt években az ország egész területéről sok fiatal házaspárral kerültünk kapcsolatba, akiknek abban próbáltunk segíteni, hogy gyermekáldásban részesülhessenek. Akik hozzánk jártak - tapasztalhatták, hogy mindig próbáltunk a szakmai protokolloknál egy kicsit többet nyújtani.

A PregnaScan rendszer is így született: az egészség és az élettani paraméterek változásának ily módon történő monitorizálása nem tartozik a szülészeti ellátás minimum követelményei közé, de sem maximum követelmények nem léteznek, sem az egészségnek, sem a biztonságnak nincs abszolút értéke. Orvosi meggyőződésem, hogy feladatunk az állandó törekvés a jobb egészségre és fokozott biztonságra.

Szabó Balázs

Villamosmérnök és stratéga

Dr. Kulin Dániel

Fejlesztésvezető orvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Sokáig úgy éreztem, hogy a szülészet lesz az én pályám. Akkor láttam igazán bele ebbe a világba, amikor a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán végeztem még hallgatóként tudományos munkát feleségemmel közösen. Azt vizsgáltuk, hogy várandós kismamák számos élettani paraméterét a terhesség során követve találunk-e olyan mintázatokat, amelyek segítségével meg tudjuk különböztetni az egészséges és később bizonyos betegségekben szenvedő kismamák értékeit. Biztató eredményeink és a kismamákkal folytatott közös munka öröme indított el a PregnaScan kifejlesztésének útján bennünket. Közben a háziorvos rezidensképzés első évének izgalmait is átélhettem, majd a Magatartástudományi Intézetnél kezdtem kutatni a digitális innovatív lehetőségek egészségügyre gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait. Az egyre növekvő és komplexebbé váló feladatok miatt mostanában szinte teljesen csak a PregnaScan fejlesztése és részbeni irányítása tölti ki az időmet. Nagyon szeretem ezt az életet, sok új kihívás és tanulási lehetőség áll előttünk minden nap. Alkotunk, minden nap létrehozunk valamit a semmiből. Ehhez hasonlót még nem tapasztaltam.

Nemsokára megszületik második kislányom is. Abban a korban vagyok, amikor barátaink, ismerőseink egyre nagyobb számmal vállalnak gyermeket. Sajnos nem csak idilli várandósságok és kimenetelek vannak, szűk baráti körben sem. Azon dolgozunk, hogy minél több családnak segíthessünk a kismamák egészségének megőrzésében, mert ez a legnagyobb célunk: minél egészségesebb anyáktól minél egészséges babák születhessenek.

Marcel Visschers

Mecénás és jóbarát
külkereskedelmi vezető

Wafa Dina

Tudományos munkatárs

Wafa Dina vagyok, szigorló orvostanhallgató és PhD hallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen. Már gyermekkoromtól fogva tudtam, hogy az én utam nem a mások által kitaposott út, hanem az ismeretlen, ahol valami újszerűt és igazán hasznosat alkothatok. Ezért 2014-ben csatlakoztam az egyetemi tudományos diákkörhöz és megkezdtem kutatómunkámat a Klinikai Kísérleti Kutató Intézetnél, ahol a legjobb témavezetőtől kaptam alapos és sokrétű tudást a kutatás területén. Egy másik fontos fordulópont volt az életemben, amikor a számítógépes programozáson keresztül a fejlesztéssel kerülhettem kapcsolatba és megtapasztalhattam az alkotás élményét.

Azt gondolom, hogy a PregnaScan csapatában is ezt képviseljük, kutatunk és fejlesztünk, hogy létrehozhassunk valamit, amivel Kismamák ezreinek tehetjük biztonságosabbá várandósságát és ezáltal egészségesebbé gyermekeiket.